Wil jij (af)studeren bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Afstudeerder / Stagiair

Als afstudeerder/stagiair bij HyGear mag je meewerken aan een van onze veelzijdige innovatieprojecten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het ontwikkelen van een nieuw systeem, het uitwerken van een specifiek onderdeel of het uitvoeren van een complexe test.

Deze opdracht zal een beroep doen op je technische- en rekenkundige vaardigheden, je kennis van scheikunde, natuurwetten en procestechnologie, en je kunde om zelfstandig te werken.

Wat we vragen

 • Bezig met een technische opleiding op hbo- of universitair niveau;
 • In het bezit van technisch vernuft en doorzettingsvermogen;
 • Je durft vragen te stellen;
 • In staat om zelfstandig een opdracht uit te voeren;
 • Je werkt nauwkeurig en vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een financiële vergoeding;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte;
 • Uitzicht op een eerste baan bij HyGear!

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

COST-EFFECTIVE GAS SUPPLY

HyGear: cost-effective industrial gas supply

HyGear: cost-effective industrial gas supply